​Renovering til privat og erhverv

​Er der brug for ændringer, vedligeholdelse eller udbygning af de tekniske anlæg og installationer, så kan City El-Service A/S levere en professionel og fremtidssikret løsning.

Vi har stor erfaring med renovering af el-installationer i både hjemmet, kontorer, butikker og lejligheder, hvor vi gennem tiden har serviceret både private og erhverv.

Renovering af el-installationer i hjemmet

Skal du bygge om, bygge til eller renovere boligen, kan vi være behjælpelige i forbindelse med el-arbejdet. Ofte passer de gamle installationer ikke med de nye byggeplaner, hvorfor der skal lægges om og installeres på ny.

Ligeledes kan der dukke uforudsigelige el-problemer eller ulovlige installationer op, når man begynder at kigge ind bag væggene under en ombygning eller renovering af en ældre bolig. Her er det vigtigt at få en autoriseret el-installatør til at gennemgå installationen, så der bliver taget korrekt hånd om den.

​​Her er City El-Service A/S din helt perfekte sparringspartner og ekspert på området. Skal du have udskiftet stikkontakter eller opdateret din el-tavle, er vi naturligvis også behjælpelige med det.

Udbyg kontoret

Der kan blive behov for at rykke rundt på kontoret, når medarbejderstaben udvides, men hvordan passer det så med antallet og placeringen af arbejdsstationer?

City El-Service A/S kan udføre alle former for renovering og omforandring af dine/jeres installationer, så alt fra netværk og telefoner til stikkontakter er indrettet efter virksomhedens behov.

Derudover udfører vi også en del ejendomsservice for boligforeninger og boligselskaber.

Søger du en professionel samarbejdspartner inden for renovering af dine el-installationer, så kontakt City El-Service A/S for et uforpligtende tilbud på telefon 38 89 06 60 eller send en mail.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi arbejder på hele Sjælland

- herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland

City El-Service A/S

El-service og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Kontaktoplysninger

City El-Service A/S

Frederikssundsvej 119, 2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 38 89 06 60

E-mail: kontakt@cityelservice.dk