RING PÅ:

Tlf: 3889 0660

+34 års erfaring

Autoriserede el-installatører

Dækker hele Storkøbenhavn

​EDB- og datainstallationer

​City El-Service A/S udfører alle slags løsninger inden for computernetværk, antenner og telefonsystemer til både private og erhverv.

Skal I have opsat og/eller opbygget netværk på kontoret, så har vi ekspertisen. Vi har gennem årene blandt andet etableret og udbygget arbejdsstationer for en lang række virksomheder - og lige fra trækning af kabler til den endelig installation leverer vi højeste kvalitet.

Netværk i boligen

Den moderne bolig i dag kan næsten ikke eksistere uden nogen former for EDB- og datainstallationer.

Der er eksempelvis både kablede og trådløse netværk, der blandt andet skal give adgang til internet på tabletten, smartphonen og den bærbare computer.

Dette indebærer ledninger af forskellige typer og flere forskellige signaltyper, der ikke skal forstyrre eller blokere hinanden og på den måde begrænse sendeeffekten.​

Det kræver en specialist, og her er City El-Service A/S den helt rigtige ekspert at vælge. Vi installerer, servicerer og vedligeholder alle typer data- og EDB-installationer – både i boligen og i virksomheden.

Fremtidssikrede løsninger

Vi lægger vægt på at levere fremtidssikrede EDB-løsninger. Teknologiens udvikling gør, at man hele tiden er nødt til at tænke fremad for at holde sig opdateret, og det kan vi hjælpe med – både med rådgivning og den faktiske installation.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på opgaven eller ring for yderligere info på telefon 38 89 06 60.

City El-Service A/S

Frederikssundsvej 119

2700 Brønshøj

Telefon: 3889 ​0660

kontakt@cityelservice.dk​

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.