Om City El -Service A/S

​City EL-Service A/S er med base i Brønshøj i København NV din lokale elektriker og el-installatør på hele Sjælland og i hele Storkøbenhavn.

Kompetent el-service til privat og erhverv

Virksomheden stammer tilbage fra 1986, hvor vi hurtigt blev foretrukken elektriker til privat og erhverv med fokus på kvalitet og høj service.

I dag er virksomheden vokset større og slået sammen med KP El-Service for stadig at kunne sikre vores kunder de bedste kompetencer og erfaringer inden for el-service, el-installationer og energioptimering.

City El-service A/S tæller i dag fem svende inklusiv autoriserede el-installatører og to lærlinge.

Troværdighed og kvalitet

Vi er kendetegnet ved at levere el-service og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Det har gjort, at vi i dag har skabt en stor kreds af faste kunder, fordi de ved, at de kan stole på os.

​Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave, hvad enten der er tale om en simpel opgave med el-service eller en mere kompliceret opgave med eksempelvis datainstallation i en større virksomhed.

Vi sikrer fremtiden

Hos City El-Service A/S går vi op i kvalitetssikring og fremtidssikre løsninger, og det gælder ikke blot i vores daglige arbejde med el-opgaverne. Vi lægger stor vægt på at sikre fremtiden i el-branchen, således der altid er arbejde at hente, og så danskerne kan blive ved med at få kompetent el-service og el-installationer i højeste kvalitet.

Derfor lægger vi en stor ildhu i at uddanne lærlinge, så vi kan sikre en høj vækst og beskæftigelse i branchen, og så der ikke kommer til at mangle kompetent arbejdskraft. Vi har gennem tiden stået for oplæring og uddannelse af mange dygtige elever, hvilket også har sikret os en pris for vores engagement i lærlinge – og vi er stolte over at sætte vores aftryk på den fremtidige el-branche.

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker at vide mere om vores el-service. Kontakt os på telefon 38 89 06 60.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi arbejder på hele Sjælland

- herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland

City El-Service A/S

El-service og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Kontaktoplysninger

City El-Service A/S

Frederikssundsvej 119, 2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 38 89 06 60

E-mail: kontakt@cityelservice.dk