Akut el-installation og el-tjek tilbydes her

Når elvarmen skal vedligeholdes, når stikkontakterne skal opsættes eller når hårde hvidevarer skal udskiftes – så er City El-Service A/S dit lokale el-firma. Vi udfører alle former for opgaver, der vedrører el-installation og el-tjek.

Ingen opgaver er for store og komplicerede eller for små og simple til vores dygtige el-installatører. Ønsker du f.eks. intelligent belysning eller anden form for energioptimering i boligen, kan vi være behjælpelige.

Vores el-installatør holder til i Brønshøj i København NV, men vi hjælper gerne kunder med el-service og el-eftersyn i hele København. Vores el-installatører lægger altid en stor ære i at komme til aftalt tid og overholde alle aftaler om leveringstider og priser.

Et professionelt el-tjek er din sikkerhed

Er der brandfælder i dit hus? Når du køber en bolig, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Det gælder uanset om du køber en gammel lejlighed eller et helt nyt hus. Derfor vil det altid være en god investering at få foretaget et el-tjek inden boligkøb eller større renovering.

Tilstandsrapporten oplyser om mange ting i din nye bolig, men ikke alt. Det er særligt el-installation der slår ud, da tilstandsrapporten kun gennemgår visuelt.

Derfor tilbyder vi et el-tjek, der er en grundig gennemgang af dine el-installationer. Du får dermed et overblik over kvaliteten og sikkerheden ved el-installationerne i din nuværende eller kommende bolig.

Vi er fleksible og yder høj kvalitet

Problemer kan opstå akut for både private og erhverv, og derfor er det vigtigt, at din el-installation fungerer. Derfor tilbyder vi hurtig og effektiv service, hvor vi rykker hurtigt ud, når uheldet er ude.

Vores servicemindede folk leverer altid højeste kvalitet fra inderst til yderst i alt deres arbejde. Du er derfor sikret den mest optimale løsning, hvor du samtidigt sparer mest muligt på energien.

Ring til os for en god pris på din el-installation

Men hvad koster et el-tjek? Og hvad koster en ny el-installation? Vores priser varierer naturligvis alt efter opgavens omfang, men vi forsøger altid at finde en pris, der passer til dig og dit budget. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du vil høre mere.

Kontakt os i dag på telefon: 38 89 06 60 eller mail: kontakt@cityelservice.dk, så vender vi tilbage så snart vi kan. Du er også velkommen til at kigge forbi butikken i Brønshøj til en uforpligtende snak.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi arbejder på hele Sjælland

- herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland

City El-Service A/S

El-service og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Kontaktoplysninger

City El-Service A/S

Frederikssundsvej 119, 2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 38 89 06 60

E-mail: kontakt@cityelservice.dk