RING PÅ:

Tlf: 3889 0660

Ring mig op

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi hjælper akut med din el installation

Når elvarmen skal vedligeholdes, når stikkontakterne skal opsættes, eller når hårde hvidevarer skal udskiftes, så er City El-Service A/S dit kompetente el-firma.

Vi udfører alle former for arbejde, der vedrører el installationer og el tjek. Ingen opgaver er for store og komplicerede eller små og simple til vores dygtige installatører. Ønsker du eksempelvis intelligent belysning eller anden form for energioptimering i boligen, så kan vi være behjælpelige.

El tjek er din sikkerhed

​Er der brandfælder i dit hus? Når du køber hus, er der mange ting, du skal være opmærksom på. Det gælder, uanset om du køber et gammelt eller et nyt hus. 


Tilstandsrapporten oplyser om mange ting i din nye bolig, men ikke alt. Specielt ikke om el-installationerne, for tilstandsrapporten gennemgår dem kun visuelt. Derfor et tilbyder vi et El-Tjek, der er en grundig gennemgang af dine el-installationer.

Du får dermed et overblik over kvaliteten og sikkerheden ved el-installationerne i din kommende eller nuværende bolig.

Vi er fleksible og ydrer høj kvalitet

Problemer kan opstå akut, og for såvel private som erhverv er det vigtigt, at el-installationerne fungerer. Derfor tilbyder vi hurtig og effektiv service, hvor vi rykker hurtigt ud, når uheldet er ude.

Vores servicemindede folk leverer altid højeste kvalitet fra inderst til yderst i alt deres arbejde, så du er sikret den mest optimale løsning, hvor du samtidig sparer mest muligt på energien.

Vores el-installatører lægger altid en stor ære i at komme til aftalt tid og overholde alle andre aftaler om leveringstider og priser. Kontakt gerne City El-Service A/S på telefon 38 89 06 60 eller skriv til vores mail kontakt@cityelservice.dk og få et uforpligtende tilbud på din opgave eller professionel sparring og rådgivning i forhold til en konkret opgave.

City El-Service A/S

Frederikssundsvej 119

2700 Brønshøj

Telefon: 3889 0660

kontakt@cityelservice.dk​

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.