Belysning​

Tag City El-Service A/S med på råd, når der skal laves belysning i hjemmet, på kontoret, i butikken eller i restauranten. Vi har mange års erfaring med alle typer arbejde inden for belysning og el-installationer, og derfor er vi et ideelt valg, når installationerne skal laves og lamperne sættes op.

Rådgivning og vejledning

Mulighederne for belysning – indendørs såvel som udendørs – er enorme, og derfor kan det som forbruger være en jungle at finde rundt i, når man forsøger at skaffe sig den optimale belysning.

City El-Service A/S tilbyder kompetent rådgivning og vejledning, hvis du har brug for inspiration, så vi sammen sikrer, at du får den helt rigtige løsning. Vi kan eksempelvis også være behjælpelige med gode råd og vejledning, hvis du ønsker at energioptimere din bolig inden for belysning.

Spar penge på belysningen

Der findes mange forskellige former for besparelse inden for belysning. Den mest populære og mest enkle form for besparing fås, hvis du udskifter dine gamle pærer ud med nye energibesparende LED-pærer i boligens lamper.​

Derudover er der også flere og flere boligejere der får installeret automatisk belysning både indendørs og udendørs.

Det være sig eksempelvis i form af udendørs lyscensorer, der selv tænder og slukker, når du går en tur i værkstedet eller kører ind og ud af garagen. Eller indendørs belysning, der automatisk tænder og slukker, når du går på toilettet om natten.

På samme måde er det også muligt at nedskære en stor del af energiforbruget i virksomheden. Her kan der opsættes automatisk styring på belysningen, så der automatisk slukkes for alt lys om natten.

Altid høj kvalitet

Uanset hvilken løsning du ønsker, er du hos City El-Service A/S sikret en løsning i højeste kvalitet. Vores dygtige medarbejdere arbejder altid grundigt og fokuseret med dine ønsker og behov i fokus.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for en god og strømbesparende belysning eller ring på telefon 38 89 06 60.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi arbejder på hele Sjælland

- herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland

City El-Service A/S

El-service og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Kontaktoplysninger

City El-Service A/S

Frederikssundsvej 119, 2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 38 89 06 60

E-mail: kontakt@cityelservice.dk