Dørtelefonsystemer

​Vil I gerne sikre jer mod ubudne gæster i opgangen eller i virksomheden, så er en dørtelefon en effektiv løsning til at kontrollere, hvem der kommer på besøg.

Derudover giver dørtelefoner også besøgende til boligen et hurtigt og godt overblik over boligens beboere, så de nemt og hurtigt kan ringe på hos den rigtige lejlighed.

Nye dørtelefoner

Vi tilbyder både opsætning, installation og renovering af alle typer dørtelefoner til virksomheder, boligforeninger og andre steder, hvor adgangskontrol er en nødvendighed. Hvad enten du skal have installeret en dørtelefon for første gang, eller der er tale om en gammel dørtelefon, der skal udskiftes, klarer vi opgaven.

​Dørtelefoner fås i et bredt udvalg, og vi hjælper og vejleder naturligvis også i de forskellige muligheder, så din ejendom kan få det helt rigtige adgangssystem, der matcher jeres behov.

Fejlfinding

Er der knas med dørtelefonen, og virker den ikke optimalt, tilbyder vi også service og fejlfinding på telefonsystemerne.

Skulle der opstå problemer, rykker vi hurtigt ud og sørger for at udføre en professionel fejlfinding og reparation.

Ring gerne til os og få et uforpligtende tilbud på din opgave på telefon 38 89 06 60 eller send en e-mail.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi arbejder på hele Sjælland

- herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland

City El-Service A/S

El-service og kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Kontaktoplysninger

City El-Service A/S

Frederikssundsvej 119, 2700 Brønshøj

Klik her for rutevejledning

Telefon: 38 89 06 60

E-mail: kontakt@cityelservice.dk