RING PÅ:

Tlf: 3889 0660

Ring mig op

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Almene el-installationer

Når elvarmen skal vedligeholdes, når stikkontakterne skal opsættes, eller når hårde hvidevarer skal udskiftes, så er City El-Service A/S dit kompetente el-firma.

Alle opgavetyper

Vi udfører alle former for arbejde, der vedrører elektriske installationer, og ingen opgaver er for store og komplicerede eller små og simple til vores dygtige installatører.

Ønsker du eksempelvis intelligent belysning eller anden form for energioptimering i boligen, eller skal der opsættes meterlys eller udføres datainstallationer i virksomheden, kan vi være behjælpelige.

​Fleksibilitet og kvalitet

Problemer kan opstå akut, og for såvel private som erhverv er det vigtigt, at el-installationerne fungerer. Derfor tilbyder vi hurtig og effektiv service, hvor vi rykker hurtigt ud, når uheldet er ude.

Vores servicemindede folk leverer altid højeste kvalitet fra inderst til yderst i alt deres arbejde, så du er sikret den mest optimale løsning, hvor du samtidig sparer mest muligt på energien.

Vores el-installatører lægger altid en stor ære i at komme til aftalt tid og overholde alle andre aftaler om leveringstider og priser. Kontakt gerne City El-Service A/S på telefon 38 89 06 60 og få et uforpligtende tilbud på din opgave eller professionel sparring og rådgivning i forhold til en konkret opgave.

City El-Service A/S

Frederikssundsvej 119

2700 Brønshøj

Telefon: 3889 0660

​Send en e-mail​

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.