Ring mig op

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lampeskærme

​Nænner du ikke at smide den gamle antikke lampe ud, blot fordi lampeskærmen ikke matcher resten af din boligindretning, eller er det blot på tide at skifte de gamle lamper over spisebordet ud med nye og moderne skærme?

City El-Service A/S er din ekspert i lampeskærme til ethvert behov.

Bredt udvalg i lampeskærme

I vores butik i Brønshøj i København NV har vi et stort udvalg af lampeskærme til både privat og erhverv. Vores brede udvalg består af alt fra firkantede, runde og ovale modeller til plisse-skærme og standerlamper.

Vi er leveringsdygtige i lampeskærme til væglamper, loftslamper, bordlamper og lysekroner.

​Få skræddersyet din nye skærm

Alle skærme kommer i standardmodeller og i et forskelligt farveudvalg. Dog kan vi også få lampeskærmene specialsyede og specialfremstillede, så de er tilpasset kundens mål, farver og ønsker.

Vi har dygtige medarbejdere i butikken med mere end 20 års erfaring i branchen. De står klar til at hjælpe og rådgive dig i dit valg af lampeskærme. Vores knowhow på området er stor, og vi ved, hvilken skærm der er med til at give den helt rigtige belysning til dine behov.

Kom ind forbi vores butik i Brønshøj og bliv inspireret af de mange forskellige typer lampeskærme og find den helt rigtige til din bolig eller dit kontor. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på telefon 38 89 06 60 eller mail., hvis du har spørgsmål.

City El-Service A/S

Frederikssundsvej 119

2700 Brønshøj

Telefon: 3889 0660

Send en e-mail

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.