Ring mig op

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Velkommen til vores lampebutik

​City El-Service A/S er ikke blot autoriseret elektriker – vi inviterer dig ind i vores flotte lampebutik i Brønshøj, hvor vi har speciale i belysning, lampeskærme og brugskunst.

Vores lampebutik tilbyder et bredt udvalg i alt inden for belysning, hvad enten du er på udkig efter en ny smuk lysekrone, en skærm til din antikke lampe, energirigtige pærer til at nedskære energiforbruget i boligen, eller hvis du blot ønsker at blive inspireret i det nyeste inden for belysning i hjemmet.

Vores lampebutik byder på vejledning og rådgivning

I vores lampebutik har vi dygtige, faglærte og kompetente medarbejdere, der besidder mere end 20 års erfaring inden for el-arbejde.

Det betyder, at du altid møder en erfaren og dygtig specialist, der kan rådgive og vejlede dig i de forskellige løsninger og valg. Har du eksempelvis spørgsmål til, hvordan du bedst muligt sparer på strømmen, eller ønsker du at vide mere om intelligent belysning, eller måske få gode råd til, hvilken lampetype der giver den bedst mulige belysning over sofabordet, kan vi hjælpe.

Vi sætter den gode kvalitet og høje service i centrum, således du er sikret den mest optimale løsning til lige præcis dine behov. Kom ind forbi vores lampebutik og bliv inspireret i dag.

Åbningstider i vores lampebutik:

  • Mandag:              Lukket
  • Tirsdag-fredag:  10.00-17.30
  • Lørdag:               10.00-14.00
  • Søndag:               Lukket

Kontakt vores lampebutik på tlf.: 38 89 06 60 eller send en mail.

Nedenfor er listet vores forhandlere:


Halo-Tech
Belid
Nielsen light
Luminiere
Nordlux
Eglo
Alpe Design
KS lampeskærme
Frandsen
Hedemann
Light Shine
Texa
Nordal
Janne K

City El-Service A/S

Frederikssundsvej 119

2700 Brønshøj

Telefon: 3889 0660

Send en e-mail

Vi arbejder på hele Sjælland - herunder i Storkøbenhavn, København & Nordsjælland.